{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven Singapore (Singapore)

Port name
Singapore
Port Type
Port of loading
Port Code
SGSIN
Country
Singapore

De haven Singapore is de grootste en belangrijkste haven van Zuidoost-Azië, vanwege de ligging en daardoor snelle containerafhandeling. Het is de op een na drukste haven van de wereld. In 2015 verwerkte het bijna 31 miljoen TEU. De haven Rotterdam - elfde van de wereld - verwerkte iets meer dan 12 miljoen TEU. De haven van Singapore heeft zes terminals: Tanjong Pagar, Keppel, Brani Island, Pasir Panjang, Sembawang en Jurong. Deze terminals liggen verspreid over Singapore.

Haven Singapore TFH

Importeren vanuit Singapore (Singapore)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Singapore (Singapore) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Singapore - Singapore -voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Singapore, Singapore, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Singapore, Singapore, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Singapore naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Singapore (Singapore) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Singapore (Singapore) naar Rotterdam (haven naar haven) is 21 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Singapore (Singapore) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT SINGAPORE: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Ports