{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

DE HAVEN VAN SANTA CRUZ DE TENER(CANARISCHE EILANDEN)

Harbour name
SANTA CRUZ DE TENER
Harbour Type
POL
Harbour Code
ESSCT
Harbour country

DE HAVEN VAN SANTA CRUZ DE TENER(CANARISCHE EILANDEN)

EXPORTEREN NAAR SANTA CRUZ DE TENER CANARISCHE EILANDEN Voor het exporteren van zeevracht Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit zeehaven Rotterdam Nederland naar CANARISCHE EILANDEN, wordt De Haven SANTA CRUZ DE TENER–CANARISCHE EILANDEN-voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

BOEKEN VAN EEN CONTAINERZENDING OP WWW.THEFREIGHTHERO.NL Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Rotterdam naar SANTA CRUZ DE TENER, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de zeevracht kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Haven Rotterdam naar Haven SANTA CRUZ DE TENER? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TARIEVEN VAN EEN LCL-TRANSPORT U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-uitklaring. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de aanlevering vanuit uw locatie naar de Haven van Rotterdam. Deze Vanaf- Deurkosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TRANSITTIJD ZEEVRACHT VAN ROTTERDAM NAAR SANTA CRUZ DE TENER U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Rotterdam naar SANTA CRUZ DE TENER? De transittijd van een containerschip van Rotterdam (haven naar haven) naar SANTA CRUZ DE TENER CANARISCHE EILANDEN is 7 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Rotterdam (Nederland) naar de Haven SANTA CRUZ DE TENER te komen.

Douane-afhandeling in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt voorafgaand op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg op de terminal wordt aangeleverd.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT VAN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG NAAR SANTA CRUZ DE TENER ZEEHAVEN CANARISCHE EILANDEN.

Ports