{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Rosario

Harbour name
Rosario
Harbour Type
POL
Harbour Code
ARROS
Harbour country
Honduras

HONDURAS(ROSARIO): IMPORTEREN OF EXPORTEREN

Voor het importeren van goederencontainers (Full Container Load, FCL) en deelladingen (Less than Container Load, LCL) vanuit Honduras naar de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kunt u terecht bij The Freight Hero. Naast import kunnen wij ook uw export naar Rosario snel en betrouwbaar regelen.

BOEKEN VAN EEN CONTAINERZENDING

Bent u geïnteresseerd in het transport van uw goederen met een 20ft of 40ft zeecontainer van Rosario naar Rotterdam of Antwerpen, dan kan de The Freight Hero dit voor u organiseren. Wilt u nu weten wat de prijs voor dit zeetransport is? Gebruik de zoekbalk bovenaan deze pagina en binnen enkele klikken weet u de prijs voor dit containertransport, inclusief douaneformaliteiten, exclusief invoerrechten en BTW. Voor import ziet u direct de prijzen, exportprijzen heeft u binnen 24 uur in huis.

Heeft u één of meer kubieke meters te importeren of exporteren van of naar Honduras?

Gebruik de zoekbalk hierboven om direct te zien wat het transport van een deellading van Rosario naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kost. Hierbij kunt u kiezen tussen levering in de haven of bij u aan de deur. U ziet direct de all-in kosten voor uw zeetransport. De genoemde prijzen zijn inclusief douane, exclusief invoerrechten en btw.

TRANSITTIJD ZEEVRACHT VAN ROSARIO NAAR ROTTERDAM

U vraagt zich wellicht af wat de transittijd is van een zeecontainer van Rosario naar Rotterdam of Antwerpen. Een containerschip van Rosario (haven naar haven) naar Rotterdam is ongeveer 30 dagen onderweg. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de haven van Rosario naar de haven van Rotterdam of Antwerpen te komen.

Douaneformaliteiten

The Freight Hero bereidt de douaneformaliteiten, de inklaring of uitklaring, ruim van te voren voor en controleert ruim op tijd alle papieren, zodat de douane uw goederen snel vrijgeeft en er geen vertragingen ontstaan bij de douane. De goederen kunnen in de haven opgehaald worden of waren worden aan de deur afgeleverd met een vrachtwagen.

Ports