{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Osaka

Harbour name
Osaka
Harbour Type
POL
Harbour Code
JPOSA
Harbour country
Japan

Importeren vanuit Japan (Osaka )

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Osaka (Japan) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Osaka - Japan -voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Osaka , Japan, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Osaka , Japan, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Osaka naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Osaka (Japan) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Osaka (Japan) naar Rotterdam (haven naar haven) is 44 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Osaka (Japan) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT OSAKA : ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Ports