{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Mcallen (Verenigde Staten)

Port name
Mcallen
Port Type
Port of loading
Port Code
USTXC
Country
United States

Importeren vanuit Verenigde Staten (Mcallen)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Mcallen (Verenigde Staten) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Mcallen - Verenigde Staten -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Mcallen, Verenigde Staten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Mcallen, Verenigde Staten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Mcallen naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Mcallen (Verenigde Staten) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Mcallen (Verenigde Staten) naar Rotterdam (haven naar haven) is 22 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Mcallen (Verenigde Staten) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT MCALLEN: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Ports