{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven Ho Chi Minh (Vietnam)

Port name
Ho Chi Minh
Port Type
Port of loading
Port Code
VNVIC
Country
Vietnam

De haven van Ho Chi Mingstad heet De Saigonhaven, naar de voormalige naam van de stad (voor 1975). De haven ligt in de rivier Sài Gòn en is de grootste haven van Vietnam. De haven heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de stad met de import en export van en naar Frankrijk en ook andere Europese landen.

Saigonhaven

Haven verplaatsen

De economie van Vietnam is tegenwoordig voor meer dan twee derde afhankelijk van de import en export vanaf de Saigonhaven. In verband met de verwachte groei wordt er gekeken naar de mogelijkheid om de haven te verplaatsen naar het zuidoosten van Ho Chi Minhstad.

Importeren vanuit Vietnam (Ho Chi Minh)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Ho Chi Minh (Vietnam) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Ho Chi Minh - Vietnam -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Ho Chi Minh, Vietnam, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Ho Chi Minh, Vietnam, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Ho Chi Minh naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Ho Chi Minh (Vietnam) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Ho Chi Minh (Vietnam) naar Rotterdam (haven naar haven) is 30 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Ho Chi Minh (Vietnam) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT HO CHI MINH: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Ports