{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De luchthaven van Guangzhou

Port name
Guangzhou Airport - Baiyun
Port Type
Port of loading
Port Code
CAN
Country
China

De internationale luchthaven Guangzhou is de op een na drukste luchthaven van China. Wekelijks wordt er cargo importeert en exporteert tussen luchthaven Schiphol en luchthaven Guangzhou.

Importeren/exporteren naar Guangzhou

Wilt u snel transport importeren of exporteren naar de luchthaven van Guangzhou? Maak dan gebruik van luchtvracht met The Freight Hero als expediteur. The Freight Hero neemt alles voor u uit handen, zoals de douane-inklaring. Ter plaatse zorgt The Freight Hero ervoor dat uw goederen worden ingeklaard en afgeleverd.

Transit time: 24/48/72 uur naar luchthaven Guangzhou.

Boeken van een luchtvrachtzending

Op www.thefreighthero.nl kunt u gemakkelijk een online luchttransport boeken. Op de website kunt u binnen één minuut de luchtvrachtkosten berekenen. De kosten van een air freight verzending zijn op basis van het volumegewicht. U kiest het aantal volume en ziet direct de luchtvracht prijzen op uw scherm. Vervolgens kunt u een geschikte datum kiezen en voor u het weet vliegen de goederen al naar de plaats van bestemming. Als de groupage onderweg is kunt u op onze website altijd gemakkelijk de air freight tracking volgen.

Ports