{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Dubai / Jebel Ali (Verenigde Arabische Emiraten)

Port name
Dubai / Jebel Ali
Port Type
Port of loading
Port Code
AEDXB
Country
United Arab Emirates

Importeren vanuit Verenigde Arabische Emiraten (Dubai / Jebel ali )

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Dubai / Jebel ali (Verenigde Arabische Emiraten) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Dubai / Jebel ali - Verenigde Arabische Emiraten -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Dubai / Jebel ali , Verenigde Arabische Emiraten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Dubai / Jebel ali , Verenigde Arabische Emiraten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Dubai / Jebel ali naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Dubai / Jebel ali (Verenigde Arabische Emiraten) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Dubai / Jebel ali (Verenigde Arabische Emiraten) naar Rotterdam (haven naar haven) is 28 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Dubai / Jebel ali (Verenigde Arabische Emiraten) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

Ports